У Чернівцях поліцейські швидко спіймали грабіжника

У Чернівцях поліцейські швидко спіймали грабіжника

Зловмисник раніше вже потрапляв в поле зору правоохоронців. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу. Про це інформує Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Уночі 13 січня до Чернівецького відділу поліції звернулася 36-річна жителька обласного центру. Жінка повідомила, що на одній із вулиць міста у її неповнолітнього сина невідома особа відкрито заволоділа мобільним телефоном.

На пошуки грабіжника були орієнтовані всі наряди поліції, які забезпечували публічну безпеку та порядок у Чернівцях. Поліцейські почали обстежувати прилеглу територію до місця вчинення злочину.

Завдяки злагодженій роботі слідчо-оперативної групи та патрульної поліції зловмисника вдалося спіймати. Ним виявився 23-річний житель Чернівців. Слідчі вилучили мобільний телефон.

Поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

peredplata