На Буковині затримали цистерну з спиртом

Черговий канал переміщення спирту з Молдови в Україну виявлено на Буковині в рамках спільних профілактичних заходів «Січень 2018». Про це інформує прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

На Буковині затримали цистерну з спиртом

Так, близько обіду 2 лютого, прикордоннним нарядом відділу «Мамалига» поблизу кордону помічено транспортний засіб та кілька осіб біля нього.

Під час затримання правопорушників, здійснено кілька попереджувальних пострілів та затримано одного чоловіка, решта вдалися до втечі та зникли на території Молдови. Затриманим виявився сорокапятирічний мешканець населеного пункту Подвір\’ївка, окрім чоловіка, прикордонниками затримано вантажівку марки «КамАЗ», в якій знаходилася значна кількість рідини з характерним запахом спирту.

На місце події прибула міжвідомча група з числа оперативників Західного регіонального управління, Національної поліції, співробітників УЗЕ та СБУ в Чернівецькій області.

На даний час тривають заходи, щодо встановлення всіх обставин правопорушення, а затриманому доведеться відповідати згідно чинного законодавства.

peredplata