Чернівці повертають у 90-ті? Підприємцю понівечили машину і залишили похоронний вінок на сидінні

Чернівці повертають у 90-ті? Підприємцю понівечили машину і залишили похоронний вінок на сидінні

21 лютого вранці до підприємця Манолія Плаксія, надійшов телефонний дзвінок у якому йому повідомили, що невідомі скоїли напад на його автомобіль, пробили шини, розбили вікно, а на водійському сидінні знаходиться похоронний вінок.

Манолій Плаксій підприємець: «Не знаю з якою це ціллю, певні люди, у такий великий перший тиждень посту, робили такі чорні задуми, чи то залякування чи щось інше мені не зрозуміло. Всі ми ходимо під Богом, і всім нам доведеться відповідати за свої вчинки».

За словами Манолія Плаксія даний акт залякування можу бути пов’язаний із його бізнес конкурентами адже між підприємствами відбувалась судова тяганина , імена та прізвища опонентів Манолій він не називає з власних міркувань.

Манолій Плаксій підприємець: «Я думаю що це пов’язано з рішенням вищого господарського суду. Тому що цей суд прийняв рішення не на користь опонентів і як залякування та помста, що залякати людей, адвокатів, інших працівників. Я думаю що це щось типу цього».

Проте Манолій Плаксій закликає своїх конкурентів до вирішення конфліктів цивілізованим шляхом та сподівається на правосуддя.

Манолій Плаксій підприємець: «Хочу сказати щоб люди звернулися до Бога, зрозуміли що не потрібно робити такі вчинки, я не буду казати хто це, буковинці знають. Цим займається поліція, є кримінальне провадження, сподіваємось на правосуддя».

Джерело: http://mtrk.com.ua/

peredplata