Чернівецька митниця ДФС запроваджує ще дві адмінсправи щодо родинної фірми губернатора

Чернівецька митниця ДФС запроваджує ще дві адмінсправи щодо родинної фірми губернатораТільки но губернатор Буковини Олександр Фищук розповів про те, що він і його свати та зять чесні підприємці, як митниця знову відкрила справи про порушення фірм причетних до \”сім\”ї\”

З початку поточного року співробітники Чернівецької митниці ДФС склали два протоколи про порушення митних правил щодо фірм, що належать родині голови Чернівецької обласної державної адміністрації О.Фищука.
Одна зі справ була запроваджена на підставі офіційної відповіді митних органів Республіки Болгарія, за результатами опрацювання якої встановлено, що митному органу як підставу для митного оформлення товарів була надано документи, які містять неправдиві відомості.
Наразі митницею отримано документи із митних органів Республіки Румунія, що дають підстави стверджувати про наявність у діяльності однієї з фірм порушень митного законодавства за фактами ще двох митних оформлень товарів, що були імпортовані в Україну з Болгарії та Туреччини.
Триває перевірка обставин та підстав запровадження справ про ПМП. Сума штрафів по недоборах попередньо становить близько півмільйона гривень.

peredplata