Корабель Чернівці йде на ДНО. Мишки вже біжуть Щурі на старті

Корабель Чернівці йде на ДНО. Мишки вже біжуть Щурі на стартіДепутат Чернівецької міської ради від ГО\”Народний контроль\” Юлія Сафтенко покинула рідну фракцію. Але за мандат тримається міцно.

Корабель Чернівці йде на ДНО. Мишки вже біжуть Щурі на старті

\”Не зрадити собі, не зрадити власній совісті, не зрадити людям , які повірили …Вочевидь це для мене найголовніший іспит у житті. Тому публічно коментую своє наступне рішення – вийти з фракції Народний контроль у ЧМР. Принципово вийти і стати позафракційною , а не здати мандат . Оскільки багато людей віддали за мене на виборах свої голоси . Підвести їх – я не маю права. Назову 3 головні причини свого рішення.
Перша: один з членів фракції НК поставив підпис за секретаря мр, в опозиції до якого НК перебував задовго до того як зайшов у міську раду. Це принципово .

Друга: на передостанній сесіі під час голосування за програму « Комфортне місто» принципово голосувала « за», одна з фракції , бо вважаю іти проти громади неприпустимо . На моі переконання підтримати людей , колеги з НК мене в той день так і не почули .

Третя: вчорашнє голосування за звернення щодо неоднозначної ситуації в Києві 3 березня. Я проти застосування насильства до мирних людей , але і проти спекуляцій на користь одного політика . Тому я принципово утрималася . Відтак зачепили мою людську гідність – Михайло Шморгун ( людина Романа Ванзуряка) написав на моїй сторінці ганебний пост з образами . Зневажати себе за мою позицію , я не дозволю . Фракція знає про моє рішення , натякнули на війну зі мною. А я хочу миру в міській раді та в нашій Україні ! Життя , я тебе люблю !!!\”

Юлія Сафтенко

peredplata