ПАТ «Чернівцігаз» попереджає буковинців про випадки шахрайства

ПАТ «Чернівцігаз» звертається до споживачів блакитного палива з проханням бути обачними та не допускати сторонніх осіб в оселі.

За попередньою інформацією, сьогодні, 19 березня 2018 року, під виглядом працівників газової служби, шахраї потрапили в помешкання літньої жительки м. Чернівці та здійснили крадіжку.

Щоб не стати черговою жертвою злочину, при виявленні фактів шахрайства наполегливо рекомендуємо Вам звертатися для довідок в експлуатаційні служби ПАТ «Чернівцігаз» за місцем проживання або повідомляти про це органи внутрішніх справ.

Відрізнити працівників газової служби від шахраїв допоможе просте правило.

ПАТ «Чернівцігаз» попереджає буковинців про випадки шахрайства

При спілкуванні з фахівцями газового господарства обов’язково вимагайте пред’явлення службового посвідчення встановленого зразка (з фотокарткою працівника, зазначенням посади, пронумероване, містить логотип, підпис керівника та печатку підприємства).

ДОВІДКА

Публічне акціонерне товариство «Чернівцігаз» єдина на території Чернівецької області компанія-ліцензіат з розподілу природного газу. ПАТ «Чернівцігаз» експлуатує 8 788 тис. км. газопроводів. У 2017 році підприємство протранспортувало близько 377,4 млн. м. куб. природного газу. Клієнтами компанії є понад тисяч сімей Чернівецької області та більше 3 тисяч підприємств, установ і організацій. ПАТ «Чернівцігаз» є одним з найбільших роботодавців Чернівецької області. Штат компанії становить близько 1100 осіб. Підприємство входить до трійки найбільших платників податків регіону.

peredplata