Ольга Богомолець з робочою поїздкою відвідає Чернівці

Ольга Богомолець з робочою поїздкою відвідає Чернівці11 квітня з робочим візитом в Чернівцях перебуватиме народний депутат, Голова парламентського Комітету з питань охорони здоров’я та громадський діяч Ольга Богомолець.

Графік перебування народного депутата:

9.00 – 10.00 – зустріч народного депутата Ольги Богомолець з головою Чернівецької облдержадміністрації Фищуком Олександром. В рамках зустрічі планується обговорити проблеми області у медичній галузі.

10.00 – 11.00 – зустріч з матерями загиблих воїнів та ветеранами АТО з церемонією вручення знаку народної пошани – «Орден матері бійця АТО».

11.00 –12.00 – відкриття виставки «Рушник:РеінкарНація» майстерні «РушАрт» в Чернівецькому обласному художньому музеї. Там будуть представлені унікальні рушарти – фрагменти старовинних рушників у дизайнерському паспарту, новий вид синкретичного мистецтва.

12.00 – 13.00 зустріч Голови комітету ВР з питань охорони здоров`я з колективом обласної лікарні швидкої медичної допомоги. Ознайомлення з роботою лікарні та обговорення проблемних питань.

15.45 – зустріч з викладачами та студентами Буковинського державного медичного університету.

peredplata