Хто і скільки заробляє з голів районних держадміністрацій на Буковині?

Хто і скільки заробляє з голів районних держадміністрацій на Буковині?Стали відомі підсумки електронного декларування державних службовців – голів районних державних адміністрацій Чернівецької області, так званої «команди Фищука». До трійки лідерів за своїми заробітними платами, надбавками та преміями, які виплачуються з державного бюджету стали – голова Путильської РДА Микола Савчук, другим – голова Сокирянської РДА Петро Бескупський, а замикає трійку керівник Заставнівщини Юрій Кітар.

Що цікаво – жоден з цих «лідерів» за заробітками не може похвалитися якимись особливими соціально-економічними здобутками своїх районів за весь час керівництва.
Більше того, Петра Бескупського за провали в роботі та саботаж процесу децентралізації ось вже добрий рік вимагає звільнення народний депутат України Максим Бурбак.

Постійними скандалами і війною між гілками влади можуть «похвалитися» Микола Савчук з Юрієм Кітарем (з райрадою та міською радою відповідно).

Ще один діяч, за яким давно плаче відставка – голова Кельменецької РДА Віталій Швець у цьому списку зайняв порівняно скромне 8-ме місце. Але він, якщо відверто, й за це має бути дуже вдячним і щасливим та цілувати мешти за своє посадове збереження Фищуку – Кельменецький район єдиний в області, де не створено жодної об\’єднаної територіальної громади (ОТГ), де лунають в ЗМІ постійні земельні та медичні скандали.

Врешті, до вашої уваги – повний перелік (за рейтингом) заробітних плат наших дорогих (в прямому сенсі) районних очільників. Висновки робіть самі, чи заслуговують вони на таке утримання:

Хто і скільки заробляє з голів районних держадміністрацій на Буковині?

peredplata