Буковинець \”одружився наосліп\”. Як склалися відносини молодят

Буковинець "одружився наосліп". Як склалися відносини молодят

В середу, 18 квітня, вийшов 13 випуск 4 сезону шоу \”Одруження наосліп\”, героями якої стали 33-річний Володимир, староста села Червона Діброва Чернівецької області та 23-річна Олена з Мукачева Закарпатської області з місцевих радіостанцій.

Володимир – господарський, амбітний хлопець – хороший господар не тільки свого будинку, але і села. Володимира щиро поважають односельці за його активність, відповідальність і турботу. Чоловік вже був одружений і самостійно виховує доньку Роксолану. Він мріє про привабливою і господарської дівчині, яка буде надихати його на нові досягнення, і з якої він зможе створити нову сім\’ю.

Олена пережила зраду свого коханого, і зараз дівчина мріє про надійне і господарському хлопця, з яким розділить своїми радощами й печалями.
\”Олена – справжня українка. Вона енергійна, емоційна і вимоглива\”, – зазначив Єгор Тополов.

Так, Олена не забула зраду минулого коханого, і тепер її примхи і гострі зауваження ранять серце нового чоловіка Володимира.

\”Часто жінка, яка пережила зраду чоловіка, транслює образу на всіх наступних супутників. Якщо це не змінити, то минулі образи можуть перешкодити побачити нові можливості, які дарує життя\”, – каже Єгор Тополов.

Переглянути відео можна тут

peredplata