Комсомольці Бессарабії на службі у Козака. ОНОВЛЕНО

Комсомольці Бессарабії на службі у Козака. ОНОВЛЕНОЗ часів померлого Союзу і його панівної партії пройшло уже майже 30 років. Саме цього часу було достатньо аби з колишніх комсомольців повиростали затяті партійці. Але за цей час партій розплодилося як бур’янів у садах Бессарабії. Тож вічний князь і володар Бессарабської землі Василь Козак своїх комсомолят порозпихав по різних партіях і через них та з їхньою службою керує собі парадом бессарабським.

Комсомольці Бессарабії на службі у Козака. ОНОВЛЕНОХтось нібито біля президентської партії притулився. За це його Порошенко призначив головою Сокирянської РДА. Мова йде про колишнього ІІ секретаря Сокирянського райкому ЛКСМУ товариша Бескупського Петра Петровича. Він ще з часів комунізму зумів пристосуватися до будь-яких політичних віянь, партій та процесів. І завжди був на плаву. Ходив на вибори то від комуністів, то від «Відродження».

Потім був у прислузі Василя Козака, коли той керував Сокирянською РДА. Збирав також податки з підприємств і людей. За це його Фищук і рекомендував президентові Порошенкові аби той Бескупського головою призначив. Мовляв, виріс комсомолець з коротких штанців. Може вже керувати районом. Тож з 27 березня 2017 року Петро Петрович призначений головою РДА. Хоч він ф голова, але Козак Василь таки керує і районом і головою.
Напевне, ще з часів комсомолу у Бескупського вироблений рефлекс демократичного централізму. Там було повне і остаточне підпорядкування вищестоящим органам.

Комсомольці Бессарабії на службі у Козака. ОНОВЛЕНОНа службі у Козака знаходиться ще Галина Харабара. У часи розвинутого соціалізму вона не очолювала комсомольську організацію радгоспу «Маяк».

Коли не стало комунізму і комсомолу Галина вступила до РУХу. Згодом до УНП Костенка. Але це не заважало їй завжди бути при Козаку.

Далі вона була на мітингах і пікетах там, де був інтерес Василя Козака.

І зараз коли тільки згущаються хмари над її патроном, Галина відразу бере у руки прапори і мікрофон та гасає по всій області, відбиваючи атаки недругів на Козака.

Отак, вірою і правдою служать Василеві Козаку колишні комсомолята. Якби він сьогодні вигукнув:
– Комсомольці Бессарабії! За справу Козака будьте готові!
– Завжди напоготові! – відповіли б першими Петро Бескупський і його комсомольська гвардія Бессарабії.

Комсомольці Бессарабії на службі у Козака. ОНОВЛЕНО

Комсомольці Бессарабії на службі у Козака. ОНОВЛЕНО

Комсомольці Бессарабії на службі у Козака. ОНОВЛЕНО

Комсомольці Бессарабії на службі у Козака. ОНОВЛЕНО


УВАГА! Галина Харабара, про яку йшла мова вище, не була комсомольським функціонером радгоспу \”МАЯК\”. Там Харабара Г.В. з села Вашківуі. А активістка і депутат Харабара Г.І. Отож це дві різні Галини з одного району.

peredplata