Чернівецький мер Олексій Каспрук прозвітує перед громадою

Чернівецький мер Олексій Каспрук прозвітує перед громадоюПублічний звіт міського голови Олексія Каспрука перед територіально громадою відбудеться 4 травня у дворику Ратуші.

Мова йтиме про концепцію розвитку Чернівців та сьогоднішні реалії міського життя. Яким бачимо наше місто і що вже робимо сьогодні, щоб втілити вироблену спільно з громадою візію майбутнього? Як вирішуються проблеми, які турбують чернівчан і що заважає швидко рухатися перед?

Чи ефективно працює міське господарство і чому чернівчани незадоволені комунальними послугами? Чому у Чернівцях жахливі дороги та зношений громадський транспорт? Які зміни очікують на освіту та медицину? Як зробити Чернівці цікавими світу, комфортними та безпечними для чернівчан?

Про досягнення і виклики минулого року, цьогорічні плани та завдання міський голова Олексій Каспрук звітуватиме чернівчанам.

З метою ефективного діалогу міський голова Олексій Каспрук закликає чернівчан надсилати свої запитання і пропозиції на електронну пошту: a.kaspruk@gmail.com або на його особисту сторінку у Фейсбуці.

Публічний звіт міського голови Олексія Каспрука відбудеться 4 травня о 19.00 в дворику Ратуші.
Аналізуємо, робимо висновки, пропонуємо, змінюємо Чернівці разом!

peredplata