У річці Прут втопився чоловік

У річці Прут втопився чоловік

4 травня у місті Чернівцях під час відпочинку на річці Прут пропав безвісти громадянин Індії, 1995 року народження. Хлопець навчався у Чернівцях в медичному університеті. Разом із друзями він відпочивав на річці, в необлаштованому для цього місці, і вирішив пірнути із самовільно обладнаного трампліну. Юнак стрибнув у воду й не винирнув. Про це інформує прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Для пошуку хлопця на місце події направили рятувальників Управління ДСНС України та водолазів Чернівецької міської рятувальної служби на воді. Того ж дня рятувальники обстежили місце події та територію поблизу, однак зниклого хлопця не знайшли. Зважаючи на пізній час доби, було прийнято рішення продовжити пошукові роботи 5 травня.

5 травня, вранці близько 10 години тіло юнака було знайдено у річці водолазами за 50-70 метрів від місця стрибка. Тіло потопельника було піднято на поверхню. Його буде направлено на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті.

З метою запобігання трагічних випадків під час перебування людей на воді, рятувальники нагадують: незважаючи на теплу погоду, купальний сезон в області ще не розпочато! Щоб не ризикувати власним життям, не варто нехтувати заборонами та купатися в річках чи озерах. Безпечно відпочивати тільки у тих місцях, де чергують рятувальники, котрі зможуть вам прийти на допомогу у випадку небезпеки.

peredplata