Кадрові зміни у Чернівецькій владі

За результати конкурсу  міському голові Олексію Каспруку рекомендовано призначити головним спеціалістом, юристом  відділу правового забезпечення питань земельних відносин та будівництва юридичного управління міської ради Альону Єркіну, начальником відділу виплати соціальних допомог та компенсацій управління соціального захисту населення Шевченківського району департаменту праці та соціального захисту населення Іларія Мінтянського. На посаду начальника відділу туризму  міської ради за результатами конкурсу посадовця не обрано.

На посаду головного спеціаліста, юриста  відділу правового забезпечення питань земельних відносин та будівництва юридичного управління міської ради претендувало 4 кандидата – Антон Вензовський, Галина Демчук,Альона Єркіна та Анжела Тамазлікар. Кращі результати – 96,6% від максимальної суми балів-  на конкурсі показала Альона Єркіна, яку рекомендовано призначити на цю посаду. Антона Вензовського та Анжелу Тамазлікар рекомендовано зарахувати до кадрового резерву.

На посаду начальника відділу виплати соціальних допомог та компенсацій управління соціального захисту населення Шевченківського району департаменту праці та соціального захисту населення претендували два кандидата – Іларій Мінтянський та  Алла Полянська. За результатами конкурсу  на зазначену посаду рекомендовано призначити Іларія Мінтянського, а Аллу Полянську зарахувати до кадрового резерву.

До участі у конкурсі на заміщення вакантної посади начальника  відділу туризму подався один кандидат – магістр політології, магістр зовнішньої політики, бакалавр англійської філології Радомир  Мигалюк. За результатами конкурсу запропоновано рекомендувати Радомира Мигалюка зарахувати до кадрового резерву, але  від цієї пропозиції він відмовився.

Довідково.

Альона Єркіна, 1988 року народження, уродженка м. Чернівці, освіта – вища, магістр права, філолог, викладач англійської мови. Працювала помічником приватного адвоката, з 2011 року – в.о. спеціаліста I категорії, юриста відділу правового забезпечення питань земельних відносин та будівництва юридичного управління міської ради.

Іларій Мінтянський, 1972 року народження, уродженець м. Чернівці. Освіта – вища, інженер-фізик, економіст з обліку і аудиту,  магістр з державної служби. Служив в  органах внутрішніх справ Управління МВС України в Чернівецькій області, працював контролером-ревізором відділу контролю у сфері охорони здоров’я, старшим контролером-ревізором відділу контролю у сфері матеріального виробництва, послуг і АПК,  начальник контрольно-ревізійного відділу  в м.Чернівці, начальником  відділу ревізії та аудиту ТОВ «Караван Чернівці», «Адвентіс»,  «Група Рітейлу України», «Ф.К.С.».

peredplata