Школярку з Буковини визнали “фінансовим генієм”  

ПриватБанк назвав імена переможців всеукраїнської олімпіади «Фінансовий геній-2019». У фінальному турі змагань визначено 9 призерів у трьох вікових категоріях: від 14 до 17 років, від 11 до 13 років та від 6 до 10 років. Вони отримали грошові нагороди на загальну суму 123 000 грн.

Свого “фінансового генія” має й Буковина. Ірина Дурова з міста Заставна Чернівецької області набрала у фіналі 24 бали. В результаті посіла 3 місце у наймолодшій віковій категорії Kids. І повернулася додому з перемогою та грошовою винагородою у розмірі 3000 гривень.

Головний приз – 50 тисяч гривень повіз до Харкова переможець у старшій віковій категорії Денис Валіков.

 

«Всеукраїнська олімпіада для школярів «Фінансовий геній» проходить щорічно протягом 7 років. За всю історію олімпіади діти отримали понад 1 000 000 гривень на свою освіту, – розповіла Анна Павлова, керівник напрямку ЮніорБанк. – Щорічно ідеї проектів стають все цікавішими. Наприклад, цього року учасники презентували своє бачення обслуговування дітей в банку: який сервіс і які послуги, на їхню думку, має надавати банк. Щорічно частина дитячих ідей береться за основу нових опцій і сервісів банку».

До фіналу олімпіади-2019, який відбувся у Києві, потрапили 60 учасників трьох вікових категорій. Загалом цьогоріч за право отримати звання “Фінансовий геній” змагалася рекордна кількість учасників – понад 6500 дітей.

peredplata