Проти Москаля можуть порушити кримінальну справу

Проти Москаля можуть порушити кримінальну справуЗа \”порятунок\” бюлетенів у Первомайську на Москаля можуть завести справу.

Проти нардепа Геннадія Москаля, який відбирав бюлетені у працівників виконавчої служби, може бути порушено кримінальну справу.
Про це заявив у понеділок заступник міністра внутрішніх справ Віктор Ратушняк, виступаючи у прямому ефірі Першого національного, пише УНІАН.

\”Наскільки я розумію, він забрав їх (бюлетені) з автомобіля і виніс їх. Це вже є порушенням закону\”, – сказав Ратушняк.

Водночас він негативно відгукнувся щодо дій Москаля як колишнього співробітника МВС.

\”Він був, насправді кажу, поганим депутатом і поганим міліціонером\”, – заявив Ратушняк.

В то же час він виправдав дії працівників міліції на 132-му виборчому окрузі, наголосивши, \”працівники міліції, щоб когось, щось захопили – не було… Щоб не було у когось ніяких роздумів, працівники міліції працювали у відповідності до закону\”.

Як відомо, народний депутат Москаль, який прибув до Первомайська, забрав винесені з ОВК № 132 протоколи и повернув їх назад у будівлю міськвиконкому, де працює комісія.

Пізніше Геннадій Москаль заявив, що протоколи, які були транспортовані до Миколаївського суду, не співпадають з протоколами, які є в представників опозиційного кандидата – вони підробні.

Джерело та світлина ТВі

peredplata