Каспрука розшукує управління СБУ?

Каспрука розшукує управління СБУ?Голова обласної організації \”Фронт Змін\”, депутат Чернівецької міської ради Олексій Каспрук на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук розмістив лист, в котрому начальник департаменту охорони здоров\”я ОДА пише начальнику міськуправління охорони здоров\”я, головним лікарям, аби ті надали інформацію про певних людей, в тому числі Олексія Каспрука, якого, згідно з листом, розшукує управління СБУ.

І департамент просить здійснити перевірку по цим особам, включно з Каспруком, з 1 січня 2012 по сьогодні.

Правда, як видно, на листі немає підпису самого начальника департаменту Ігоря Шкробанця. Однак є вихідний номер від 29 листопада 2012 року.

Ось як коментує ситуацію на Фейсбуці сам Олексій Каспрук:

\”Головний медик області повідомив всіх головних лікарів медичних установ, що я, виявляється, оголошений в розшук!!! Ніби-то про це йому повідомили в Службі Безпеки України у Чернівецькій області. Напевно, для всіх вже розпочалася компанія по виборах Чернівецького міського голови та довиборах в обласну раду. Тому робиться все, аби мене дискредитувати, або \”закрити\”.

Хочу повідомити громаду, \”очільників\” міста, області та правоохоронні органи, що я не від кого не ховаюсь, ніякої провини за собою не відчуваю і готовий надати СБУ та пану Шкробанцю всі наявні в мене результати аналізів, обстежень та повідомити мої діагнози.

Вже протягом року СБУ проводить перевірку моєї діяльності на попередній роботі. Навіть три місяці тому було порушено кримінальну справу.

Як законослухняний громадянин, я надаю всі необхідні пояснення та свідчення. З’являюсь в усі кабінети, на всі запрошення правоохоронних органів.
Тому не можу зрозуміти причини, чому всі лікарні області отримали повідомлення про мій розшук Службою безпеки України.

Подібні дії обласних чиновників викликають принаймні здивування. Можливо пан Шкробанець знайде час пояснити подібні дії по відношенню до депутата Чернівецької міської ради. Чекаю з нетерпінням.\”

peredplata