У чернівецьких бібліотеках з’явився безкоштовний Інтернет

У чернівецьких бібліотеках з’явився безкоштовний ІнтернетСьогодні, 8 лютого 2013 року в приміщенні Центральної міської бібліотеки Чернівців відбулось відкриття центру нових бібліотечних послуг «Бібліо-інтернет». Центр створено в рамках програми «Глобальні бібліотеки «Бібліоміст-Україна», започаткованою Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів («АЙРЕКС») для українських публічних бібліотек.
Символічну червону стрічку перерізали заступник Чернівецького міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Олександр Паскар та директор програми «Бібліоміст-Україна» Матей Новак.
За словами Олександра Паскаря, використання сучасних комп’ютерних технологій стане новим етапом до вдосконалення бібліотечної системи міста. Адже відтепер кожен відвідувач бібліотеки має можливість використовувати мережу Інтернет для пошуку необхідної інформації. Заступник міського голови висловив подяку Матею Новаку і працівникам бібліотеки, зазначивши, що спільними зусиллями вдалось організувати підготовку комп’ютерних приміщень і навчання персоналу.
До слова, окрім Центральної міської бібліотеки, комп’ютерні центри «Бібліоміст» відкрились ще у бібліотеках №1, №4, №5 та №8.

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради

peredplata