У Росії впав метеорит: є постраждалі

У Росії впав метеорит: є постраждаліУ п\’ятницю над Челябінською областю пройшов метеоритний дощ, повідомили в МНС Росії. Прилади космічного моніторингу зафіксували спалахи в нижніх шарах атмосфери. Жертв і руйнувань немає.

\”В УМВС по Челябінській області введено план \”Фортеця\”, особовий склад переведений в стан підвищеної готовності\”, – зазначили в прес-центрі прес-центрі МВС РФ. Там наголосили, що життєво важливі об\’єкти області взяті під посилену охорону.

В результаті падіння метеорита в багатьох будинках Челябінська вибиті шибки, в одній зі шкіл є постраждалі, попередньо, від порізів, повідомили РІА \”Новости\” в прес-центрі МВС РФ.

За даними прес-центру, в Саткінському районі Челябінської області приблизно за 80 км від райцентру впав метеорит. \”У багатьох будинках Сатки, а також у будинках в Челябінську, які фронтом стоять до місця падіння, вибиті шибки\”, – повідомили в прес-центрі відомства.

У школі № 130 міста Челябінська \”є постраждалі, ймовірно, від вибитого скла\”. Російські ЗМІ з посиланням на блогерів повідомляють, що метеоритний дощ зачепив Єкатеринбург, Курган, Тюмень і Башкирію.

У центрі Челябінська сильне задимлення. Білу смугу за метеоритом було добре видно, тому перший слух, що охопив місто, про падіння літака.

peredplata