На Буковині упродовж останніх кількох днів трапилося три пожежі

На Буковині упродовж останніх кількох днів трапилося три пожежіНа Сокирянщині та Новоселиччині горіли гаражі та будинок. Чоловік, рятуючи техніку, зазнав значних опіків та потрапив до лікарні
15 лютого у селі Грубна Сокирянського району горів гараж місцевого мешканця. Відразу за місцем виклику було направлено пожежно-рятувальний підрозділ міста Сокиряни та місцеву пожежну команду села Селище. На момент виникнення пожежі у гаражі знаходився трактор. Власник, намагаючись зберегти від знищення трактор, виїхав на ньому на вулицю, отримавши при цьому опіки обох кистей рук та обличчя 1, 2 ступеня. Прибувши на місце події рятувальники, пересвідчившись, що здоров’ю чоловіка ніщо не загрожує, приступили до ліквідації пожежі. За короткий проміжок часу пожежу локалізували, а згодом повністю ліквідували. Потерпілого госпіталізовано в хірургічне відділення Сокирянської центральної лікарні. Вогнеборці врятували від знищення гараж.
17 лютого у селі Костичани Новоселицького району виникла пожежа в господарстві місцевого мешканця. Загорання виникло в господарській будівлі, однак внаслідок запізнілого повідомлення про пожежу, вогонь поширився на гараж, в якому знаходився автомобіль «Мерседес», та літню кухню. На місце події було направлено 2 пожежно-рятувальні підрозділи міста Новоселиця та місцеву пожежну команду села Магала. Вогнеборці оперативно локалізували пожежу у тих межах, у яких застали на момент прибуття, а згодом повністю ліквідували її. Загальна площа пожежі склала 145 кв.м.. Вогнем знищено покриття та перекриття будівлі, пошкоджено речі домашнього вжитку. Вогнеборці врятували від знищення 1 будівлю та автомобіль. Постраждалих немає.
18 лютого горів житловий будинок у селі Ожево Сокирянського району. За лічені хвилини за місцем виклику прибув пожежно-рятувальний підрозділ міста Новодністровськ, який ліквідував пожежу. Вогнем знищено побутову техніку, меблі, пошкоджено речі домашнього вжитку. Завдяки оперативним діям рятувальників від знищення вдалося зберегти житловий будинок. Загиблих та травмованих на пожежі немає.

Прес-служба У ДСНС України у Чернівецькій області

peredplata