У Чернівцях вже двоє мільйонерів задекларували свої доходи

У Чернівцях вже двоє мільйонерів задекларували свої доходиВже понад півтисячі чернівчан не тільки виконали свій конституційний обов’язок, здавши декларації про майновий стан та доходи, але й отримали право на податкову знижку.

Наразі 159 громадян задекларували 16,2 мільйонів гривень доходів, 393 чернівчанина вже подали декларації на податкову знижку, яка складає до повернення майже півмільйона гривень.

Серед тих, хто вже задекларував доходи – двоє мільйонерів, загальна сума задекларованого ними доходу склала майже 4,0 мільйонів гривень. Чернівецькі мільйонери отримали доходи від продажу нерухомого майна та дарування.

І хоча граничний термін подачі декларації – 1 травня, ДПІ у м. Чернівцях звертається до громадян не відкладати подачу декларації на останні дні.
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях нагадує, що на офіційному веб-порталі податкової служби (www.sts.gov.ua) знаходиться спеціальний банер, у якому детально пояснюється порядок заповнення декларації та її додатків.

За додатковою інформацією можна звертатися в Центр обслуговування платників податків ДПІ у м. Чернівцях за адресою: вул. Червоноармійська, 200-А або за тел.54-56-53,54-20-71.

Відділ взаємодії із засобами масової інформації
та громадськістю ДПІ у м. Чернівцях

peredplata