СБУ затримала \”ДНР-івського\” ката на Донеччині

СБУ затримала \"ДНР-івського\" ката на ДонеччиніСлужба безпеки України затримала у Краматорську (Донецька область) громадянина України К. – члена так званої \”розстрільної групи\” терористичної організації \”ДНР\”, який особисто катував та розстрілював мирних жителів у Дружківці (Донецька область).

Про це 9 вересня повідомили у прес-службі СБУ.

Зокрема встановлено, що 24-річний мешканець Дружківки разом зі своїм батьком у червні ц.р. добровільно увійшли до складу \”розстрільної групи №1 НКВД комендатури м. Дружківка\”. Ватажком банди карателів був терорист на прізвисько \”Кісель\”.

\”Місцеві мешканці називають імена щонайменше п’яти громадян, яких нелюди стратили у лісосмузі селища Донський на околиці Дружківки. Свідки розповідають про особливу жорстокість, з якою К. катував своїх земляків\”. – підкреслили у СБУ.

У рамках кримінального провадження за ст. 115, 121, 126, 127, 258-3 Кримінального кодексу України (убивство, умисне тяжке тілесне ушкодження, побої і мордування, катування, терористична діяльність) здійснюються невідкладні оперативно-слідчі дії.

Джерело

peredplata