Україна – один на один з ворогом

Україна - один на один з ворогомНаш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Вашингтона:

Результати переговорів президента України Петра Порошенка та президента США Барака Обами: фінансова допомога буде, статусу союзника та зброї – ні.
Вашингтон збільшить фінансову допомогу Києву, але американський президент Барак Обама після зустрічі з Петром Порошенко заявив, що Вашингтон не постачатиме зброю Україні. (AEAC)
Вчора ще писав, що Вашингтогські овації дуже швидко вщухнуть. Після заморського весілля прийде тяжке похмілля. Тепер лишається пожинати гіркі плоди непослідовної, брехливої, авантюристичної політики Петра Порошенка та його челяді.
Нас нахабно обдурювали. Казали, що не можна запроваджувати воєнний стан, бо тоді нам партнери не дадуть зброї – брехня. Нам казали, що не можна розривати дипломатичні та економічні стосунки з Росією, бо на нас криво подивиться Захід і це спровокує повномасштабне вторгнення Росії в Україну – брехня. Нам казали, що Закон про Донбас треба було ухвалити, бо Путін виставив нам ультиматум – брехня. Ми вже всі втопилися в брехливому багні. І що з\’ясувалось? З\’ясувалось, що правда була і є в словах націонал-патріотів та польових командирів: негайно запровадити військовий стан, розірвати дипвідношення з Росією, вийти з торговельного договору СНД, покарати зрадників та саботажників в структурах командування Збройних сил України, поставити на пости професіоналів, очистити блок РНБО України… Проте людям так замазали очі, вуха й губи шоколадом, що вони вірили будь-якій брехні Петра Порошенка та його челяді. Час втрачено, сумно.

peredplata