СБУ \”накрила\” інформатора \”ДНР\” та екс-МВСника, який ремонтував бойовикам техніку

СБУ "накрила" інформатора "ДНР" та екс-МВСника, який ремонтував бойовикам технікуПравоохоронці майже щодня затримують представників бандформувань.

Протягом останніх двох діб співробітники СБУ затримали дев\’ятьох українців, які воювали в зоні АТО на боці російських найманців.

Затримані бойовики \”ДНР\” – громадяни України віком від 25 до 60 років, повідомили у прес-центрі СБУ.

Зокрема, затримали 40-річного колишнього співробітника МВС України, який у квітні перейшов на бік бойовиків і чергував зі зброєю на блокпостах в Слов\’янську Донецької області, до того ж ремонтував найманцям техніку.

\”Затриманий налагодив роботу ремонтної майстерні, де його бригада обслуговувала та відновлювала військову техніку бойовиків, яку кидали у бій проти сил АТО\”, – йдеться в повідомленні.

Також під Краматорськом схопили 23-річного українця \”В\”, який брав участь у захопленні адмінбудівель, збройного патрулювання на блокпостах \”ДНР\”, збирав розвіддані про кількісний склад, автотранспорт, бронетехніку і маршрути переміщень українських бійців.

Ще один затриманий бойовик виявився підпільним інформатором \”ДНР\”, який, маскуючись серед мирних жителів Маріуполя, збирав інформацію про українські сили, озброєння, техніку та артилерійські розрахунки.

Нагадаємо, раніше СБУшники \”накрили\” бойовика, який планував підірвати Дніпропетровськ вибухівкою у вигляді голови богатиря.

Джерело

peredplata