Хмари згущуються: через два дні Путін може завдати удару по Харкову

Хмари згущуються: через два дні Путін може завдати удару по ХарковуПутін знаходиться в стані неконтрольованої люті і прийняв для себе рішення завдати удару. Сьогодні це припущення знайшло своє підтвердження в тому, що Путін достроково покинув саміт \”великої двадцятки\” в Австралії в стані люті.

Йому не вдалося повторити те, що робив Гітлер, який захоплював країни в Європі за підтримки або мовчазній згоді Франції, Великобританії, США. Йому не вдалося знайти собі союзників, в той час, як Гітлер мав союзників в особі Італії, Іспанії, Японії.
В даному випадку сталося навпаки, США, Австралія, Японія створили по суті тріумвірат проти Путіна, тихоокеанський фронт проти кремлівського диктатора. Тобто Путіна узяли кліщами, йому потрібно дуже поспішати, тому він поїхав з саміту раніше, щоб застати лідерів світових країн зненацька, поки прийматимуться якісь рішення, роз\’їжджатися з саміту.
По-перше, Путину потрібно відвернути увага Заходу від України. Для цього йому потрібно, щоб його лялька під назвою Ісламська держава, організувало щонайпотужніші терористичні акти, і не де-небудь, а в людних місцях Великобританії, Австралії, Канади.
Згідно геополітичної теорії німецьких авторів, яка розроблялася також Дугиным, Прохановым, Рогозиным, відбувається системна боротьба між державами моря і суші, талассократией і теллурократией. По цій теорії Російська Федерація є країною суші, органічними союзниками Російської Федерації – Російській імперії по цій теорії являються члени конфедерації держав суші, які воюють з державами моря. Столітня війна між Великобританією і Францією була однією з перших воєн суші і моря.
По Дугину, головними ворогами Російської імперії є держави моря – Великобританія. США, Канада, Австралія і Японія. А Китай – ця держава суші, також, як Індія, Бразилія, Німеччина і Франція.
Путіну в що б те не стало потрібна дестабілізація держав моря, йому треба розколоти євроатлантичну цивілізацію на держави моря і держави суші, йому потрібно руками Ісламської держави завдати потужних ударів по Канаді, Австралії, Великобританії з як можна великою кількістю загиблих, це можуть бути торгові центри, вокзали, метро, щоб жертва обчислюється тисяча.
В мить, коли західні країни відволікнуться, російські війська, які до цього вже готові, почнуть наступ. Наступ вони можуть почати по усій 500-кілометровій лінії фронту, від Новоазовска до Луганська, але усе це будуть відволікаючі удари, а головного удару буде завдано по Харкову. Для цього Путін повинен піти в обхід наших основних сил, обійти Щастя і через Старобельск, Сватово, Купъянск, Чугуїв ударити по Харкову.
У цьому сценарії для Путіна головне виграти час. Держави моря, талассократия, які нас підтримують, будуть дезорганизованы у зв\’язку з терактами, а Німеччина і Франція, держави суші, теллурократия, якраз навпаки можуть зрадити Україну.
Також Путину потрібно, щоб наші війська, керівництво країни розгубилися. Для цього удари будуть наноситься по усьому фронту, хоча головний удар піде на Харків. Йому потрібно паралізувати на декілька годин Порошенка, і узяти в цей час Харків. У Путіна буде тільки одна спроба, один патрон. Тому Путину потрібно, щоб Порошенко здрейфив, почав коливатися. І упродовж 8-9 годин Путін встигне вийти на кордони Харкова, захопити мільйонне місто і ще цілу ділянку межі.
У України є тільки один варіант. По-перше, потрібно. Щоб Порошенко знаходився увесь час у військах, по-друге, міністрові оборони потрібно дати повноваження відразу завдавати попереджуючих ударів, по-третє, якщо Путін піде на Харків, наші війська повинні тут же завдати ударів по території Росії. Це вже буде відкрита повномасштабна війна проти Російської Федерації, тому наші штурмові бригади і диверсійні загони теж повинні зайти на російську територію.
У цей же період наші диверсійні групи повинні активізуватися на захоплених російськими терористами частинах Луганської і Донецької областей для знищення лідерів ЛНР і ДНР – Губарева, Захарченко, Теслярського, Пушилина, Царева і інших. З ними потрібно діяти, як з терористами, які знищують територіальну цілісність України. Якщо Путін рушить на Харків тут же має бути завданий удару по Брянській області з виходом на Смоленськ і Москву.
Можливо ця теорія і помилкова, але додатковим підтвердженням їй являється запланована на 18 листопада акція проросійських сил в Харкові. Якщо все піде так, як описано вище, то ця акція може перерости в те, що свого часу відбувалося в Донецьку, коли був обраний так званий народний губернатор і проголошена Донецька Народна Республіка. 18 листопада можуть проголосити Харківську Народну Республіку.
Олег Соскин, директор Інституту трансформації суспільства
Ось напрям, по якому може завдається основного удару по Харкову

Хмари згущуються: через два дні Путін може завдати удару по Харкову

peredplata