На Донбасі знаходяться до 25 тисяч бойовиків і до 10 тисяч російських військових

На Донбасі знаходяться до 25 тисяч бойовиків і до 10 тисяч російських військових На сході України на території тимчасово окупованих територій в зоні проведення антитерористичної операції одночасно задіяно від 15 до 25 тис. бойовиків і від 5 до 10 тис. професійних російських військових.

Як передає кореспондент УНІАН, про це на прес-конференції у Києві повідомив речник АТО Владислав Селезньов.

\”Наші розвідувальні структури мають певні дані щодо кількості бойовиків, які діють на сході України, а також щодо кількості професійних російських військовослужбовців, які знаходяться в зоні проведення антитерористичної операції. Але якщо я оприлюдню ту цифру, яку знають наші розвідники, це дозволить стороні противника добре розуміти, наскільки ми обізнані про стан справ, тому я оперую наступними цифрами: від 15 до 25 тис. озброєних бойовиків і від 5 до 10 тис. російських військовослужбовців, які знаходяться на території України, яка тимчасово знаходиться під контролем бойовиків\”, – сказав Селезньов.

Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/politics/1013457-na-donbasi-znahodyatsya-do-25-tisyach-boyovikiv-i-do-10-tisyach-rosiyskih-viyskovih.html

peredplata