Дмитро Ярош попереджує:

Дмитро Ярош попереджує:Йде війна з Росією. Ахметов – один із стовпів поваленого злочинного режиму Януковича та розпалювач цієї війни.
Влада ж України ніяк не реагує на ці факти, ігноруючи ворожу діяльність цього олігарха та йому подібних ригівських і комуністичних істот. Мабуть на це у неї є свої причини…

Українські добровольці ж думають і діють інакше.
Ми виграємо цю війну всіма доступними нам методами і засобами. Ми змусимо Путіна і його зграю шакалів забратися з нашої землі. І якщо для Перемоги треба буде встановити повну блокаду окупованих територій, ми це зробимо. Бо на війні не може бути сентиментів, чистоплюйства і колабораціонізму. Вони закінчуються великою кров\’ю – нашою, а не ворожою.
І я би дуже радив Президенту, Генпрокурору та іншим уповноваженим народом чиновникам терміново вирішити питання з покаранням злочинців: ахметових, добкіних, вілкулів, ківалових, кернесів та інших потвор. Бо якщо цього не зробить існуюча влада, то цим питанням знову, як і взимку 2014 року, займеться народ. А українські добровольці будуть в авангарді цього законного процесу.
Тільки після цих подій навряд чи хто буде вас вважати легітимною українською владою…

peredplata