Ані Лорак залишилась без корпоративів у Росії

Українські виконавці Ані Лорак, Світлана Лобода, Андрій Данилко (Вєрка Сердючка) та Іван Дорн через \”суперечливу ідеологію\” залишилися без корпоративів у Росії. Про це йдеться в дослідженні Національної асоціації організаторів заходів Росії.

\”Національна асоціація організаторів заходів РФ підготувала рейтинг зірок, які потрапили під табу, його очолили Ані Лорак, Світлана Лобода, Андрій Данилко (Вєрка Сердючка), Іван Дорн і Анастасія Приходько – всі вони українці. Якщо в минулі роки попит на артистів родом з України був високий, то цьогоріч запитів на них навіть не надходить\”, – цитує представника асоціації російське видання \”Известия\”.

Крім того, без новорічних корпоративів позбавлені Андрій Макаревич, який активно підтримує Україну і виступає проти політики президента РФ Володимира Путіна.

Звичайно, не запрошуватимуть і \”Машину часу”.

“Група є досить дорогою, її далеко не всі можуть собі дозволити. Але зараз великі компанії цього навіть не обговорюють. Думаю, в їхньому випадку політичний момент наклався на економічний\”, – зазначив гендиректор event-агентства Communicator Creative Events Єгор Доброгорський.

Варто зазначити, що через кризу в Росії постраждали і \”дорогі\” російські зірки, чиї гонорари за виступ перевищували 50 тисяч євро: попит на зірок порівняно з 2013 роком впав на 30%.

Нагадаємо, Іван Дорн влітку 2014 року вийшов на сцену російського конкурсу \”Нова хвиля\” у футболці з гербом України, через що й потрапив під критику російських чиновників.

Українська співачка Анастасія Приходько, яка раніше брала участь в конкурсі \”Євробачення\” від Росії, активно засуджує політику російського президента Володимира Путіна. Зрештою, вона сама не раз наголошувала, що не виступатиме в Росії.

Співачка Ані Лорак стверджує, що підтримує Україну, однак їздить по нагороди до Росії, за що активісти пікетуали її концерти.

Андрій Данилко (він же – Вєрка Сердючка) ситуацію на сході України практично не коментує і живе зараз переважно у Німеччині.

Співачка Світлана Лобода активно виступає в Росії і також замовчує своє ставлення до війни на Донбасі.
Культура — Дарина Цвях

peredplata