В цю ніч біля Луганська невідомими було \”вирізано\” 20 російських солдат

В цю ніч біля Луганська невідомими було "вирізано" 20 російських солдатУ ніч на 8 січня невідомі в районі Луганська напали на розквартированих російських військовослужбовців в / ч 88612 «Саратовський навчальний центр бойового застосування ракетних військ і артилерії Сухопутних військ.

Про це повідомляє на своїй сторінці в facebook блогер Алекс скигліть, передає новина OnPress.info. 
«Г-н н. п. Луганськ. У районі розквартирування невідомими особами скоєно напад на фахівців в / ч 88612 (* Саратовський навчальний центр бойового застосування ракетних військ і артилерії Сухопутних військ). «200» – 18, «300» – 2 (обидва в критичному стані) ТМН – 2. Всі нанесення поранення холодною зброєю. Обставини події уточнюються », – написав блогер.

  Нагадаємо, це не перший випадок, коли невідомі холоднокровно вбивають окупантів застосовуючи холодну зброю.  За попередніми даними, діяли бійці «Добровольчого інтернаціонального батальйону Кавказ». Це в основному вихідці з Чечні, які свого часу боролися проти Росіян, і ті, хто воював у Чечні. Тепер вони добровільно і самостійно воюють на Донбасі за Україну так само проти Росії. 
Але цю інформацію потрібно ще перевірити. Цілком можливо, що росіян убили незадоволені «ополченці», – повідомили українські розвідники в штабі

Джерело

peredplata