Українські снайпери розстріляли російський спецназ під Щастям, багато вбитих

Українські снайпери розстріляли російський спецназ під Щастям, багато вбитихУ неділю, 11 січня, вранці стало відомо, що в районі міста Щастя (Новоайдарський район Луганської області) розвідгрупа російських силовиків зі складу 107-ї бригади Внутрішніх військ МВС РФ, які приїхали наводити “порядок” на Донбасі, потрапила під вогонь українських снайперів і зазнала втрат. Про це з посиланням на дані перехоплення повідомлень військових РФ пише блогер Олег Ярчук, передають Патріоти України.

Як з’ясувалося, в районі Щастя розвідгрупа 107-ї бригади ВВ МВС РФ (Владивосток) при відході після виконання поставленого завдання була обстріляна з снайперської зброї великої потужності. 3 розвідника були знищені, ще четверо отримали поранення, при цьому двоє – важкі.

У донесенні звертають увагу командування на появу в даному районі неідентифікованих спецпідрозділів ЗСУ, озброєних нестандартною зброєю великої потужності.

На думку Алекса Нойта, координатора конструкторських груп українських безпілотників “нестандартною зброєю великої потужності” є снайперський гвинтівки Barret, про що він повідомляє на своїй сторінці в Facebook.

За даними блогера, реальні втрати регулярних військ РФ у війні на Донбасі станом на ранок 11 січня 2015 склали: вбитими 5038, пораненими – 1671 і зниклими безвісти – 2649 чоловік.

Нагадаємо, що наприкінці грудня “поліцаї” з 107-ї бригади на Луганщині виконували бойове завдання в районі Щастя, і понесли втрати – загинули два і були поранені четверо російських спецназівців.

peredplata