Сили АТО відбили бойовиків з 31-го блокпоста – Семенченко

Сили АТО відбили бойовиків з 31-го блокпоста - Семенченко Українські військові поки не зайняли 31-й блокпост через масштабні руйнування опорних споруд.

Про це повідомив командир добровольчого батальйону \”Донбас\” Семен Семенченко у Facebook.

«Терористи залишили 31 блокпост. Вчора артилерія ВСУ відпрацювала на п\’ять! Добре отримавши по зубах, терористи і частини російських військ у багатьох місцях були відведені від передових позицій в окремих районах 25,29,31 блокпостів. Поки частини ЗСУ, Нацгвардії і батальйону Донбас не повернули блокпост і знаходяться на своїх позиціях. Територія вільна. Причини – повністю зруйновані всі споруди на території опорного пункту, зона повністю прострілюється з обох сторін», – повідомляє Семенченко.

Як повідомив УНІАН, ввечері 21 січня в антитерористичному центрі заявили, що ситуація в районі 29-го і 31-го блокпостів істотно не змінилася. \”Після того як вчора наступ противника було зупинено, сили АТО наносять артилерійські удари по позиціях нападників і проводять перегрупування для відновлення лінії розмежування\”, – відзначили в штабі АТО.
Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/politics/1035277-sili-ato-vidbili-boyovikiv-z-31-go-blokposta-semenchenko.html

peredplata