«Кіборги» розказали, в якому напрямку готує наступ Путін

«Кіборги» розказали, в якому напрямку готує наступ Путін Російські «буряти» вже підігнали ВСЗВ «Буратіно».

Цілком можливо, що найближчий наступ бойовиків і терроросійських військ буде організовано в напрямку міста Щастя Луганської області. Путіну категорично необхідний контроль над цим містом і ТЕС, що знаходиться в ньому.

Про перспективи реального наступу терористів пише в мережі заступник комбата 95-ї окремої аеромобільної бригади, «кіборг» Аскольд, повідомляють Патріоти України. Аскольд переконаний, що російські війська готуються атакувати Щастя, адже саме сюди напередодні російські найманці пригнали російську важку вогнеметну систему залпового вогню «Буратіно». Окупанти мають намір використовувати ТОС-1 «Буратіно» перед штурмом. «На найближчі перспективи найімовірніша мета сепаратистів – Щастя. Там ТЕС, яка забезпечує електроенергією весь Донбас. Туди патріотичні буряти Донбасу пригнали «Буратіно». (Установка випробувана при захопленні терміналів, стріляли боєприпасами з фосфорно-магнієвої сумішшю, температура горіння 1600 градусів), – пише «кіборг» Аскольд.

Своє переконання боєць підкріплює аналізом ситуації в зоні АТО і визначає стратегічне значення населених пунктів в північно-східному районі. «Чому північно-схід? Через територію України з півночі на південь саме через Щастя проходить потужний газопровід, він прокачує ресурс не тільки для забезпечення газом підприємств Донбасу (в першу чергу Ахметова, в тому числі Маріупольського металургійного), але головне – для забезпечення інфраструктури Ростова, Північного Кавказу і Кавказу. Цей газопровід – основа економічного спокою Росії (точніше читайте «ГазпромПутіна») у всьому регіоні», – пише Аскольд.
«Кіборг» зазначає, що «подібні рухи припускають, що носії «руСЬкАго миру» готові до наступу на 10-11? Березня». Також він наводить проміжні цілі і завдання російських військ, і очікуваний кінець проведеної бойової операції. «Мета: Щастя, Новойадар, Старобільськ. Можливо. Дебальцеве на тлі Мінська – 2 «ковтнули»? Чому ж і не Щастя, їм на щастя? Завдання: «вирівнювання» лінії фронту, розширення неконтрольованої ділянки східного кордону України, взяття під контроль ТЕЦ (цілою і неушкодженою), повернення під контроль ділянки газопроводу, що проходить по території України, вихід на оперативний простір танкових груп (мало населених пунктів з великим розривом між ними, наші війська будуть змушені створювати оборону в голому полі). Кінцева мета: Харків. Можливо, тому його активно «готують» зсередини. З політичного боку питання – місто друга столиця України (в перспективі місто може стати столицею «Новоросії»), саме звідти більшовики наступали на УНР, з військової ми ризикуємо втратити місто з потужною інфраструктурою, промисловістю, військовим потенціалом і виробництвом», – резюмує боєць.
Джерело: http://patrioty.org.ua/kiborgi-rozkazali-v-yakomu-napryamku-gotuye-nastup-putin/

peredplata