Не лише Донбас: Названі території, по яких буде “бити” РФ

Не лише Донбас: Названі території, по яких буде “бити” РФ  Новий виток агресії з Росії під назвою “русская весна” загрожує й іншим областям України. “Русская весна” загрожує ще 5 областям України.

У п’яти областях України, зокрема і в Одеській області, де вчора прогримів черговий вибух, Росія почала нову кампанію “русская весна”. Про це повідомляється в сюжеті ТСН, інформують Патріоти України. Зокрема, територія, на якій буде діяти проект, – це Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, йдеться в сюжеті ТСН.

Нещодавно інформація про те, що Росія починає нову антиукраїнську кампанію, почала з’являтися на сепаратистських сайтах. Анонсував активну фазу операції, яка розпочнеться найближчим часом, головний антиукраїнський ресурс – група “Антимайдан”, на яку підписано близько півмільйона людей. Головна мета – дестабілізація ситуації в Україні і формування “Новоросії” на всьому південному сході України. Мова, очевидно, йде і про теракти, і про соціальні бунти. “Все це має на меті стати прикриттям для “зелених чоловічків”, – зазначив голова підкомітету Комітету з питань нацбезпеки та оборони Верховної Ради України Андрій Левус.

Одну із стратегічних точок так званої “Новоросії” – Енергодар з атомною станцією – сепаратистам розхитати поки не вдається, тому вони почали діяти навколо неї. Мітинги стартували один за одним. Запоріжжя має стати основою нового проросійського плацдарму. І спалахнути може не тільки воно. У Харківській області ситуація гірша. За минулий рік здійснено більше 40 терактів. І межу вже перейдено – гинуть люди. Вибухи влаштовують підготовлені в російському Бєлгороді диверсанти. І якщо в самому Харкові ситуація більш-менш контролюється, то в області – вона хаотична. Так, в Люботині з’явилися написи “ХНР” (Харківська народна республіка), спиляли прапори України на адміністративних будівлях. У Вовчанську, в 20 кілометрах від Росії, майже немає роботи. Люди тут живуть контрабандою. На 24 лютого влада міста мали намір провести тут проросійський мітинг, заявлений під гаслами “За мир”. Його скасували тільки після загрози місцевому прокурору в’язницею. А ось в Коротичах під Харковом мітинг не вдалося скасувати. Місцева влада, кажуть, не заперечувала і навіть допомагала – мітинг провели просто в селищній раді.
Джерело: http://patrioty.org.ua/ne-lishe-donbas-nazvani-teritoriyi-po-yakih-bude-biti-rf/

peredplata