«Правий сектор» заявляє, що Збройні сили оточили їхню базу

«Правий сектор» заявляє, що Збройні сили оточили їхню базуУ добровольчому батальйоні «Правий сектор» заявляють, що їхню базу оточили підрозділи Збройних сил України.

«Вперше за історію участі добровольчого батальйону «Правий сектор» у проведенні так званої АТО на дальню базу «Правого сектору» наведене важке озброєння української армії», – мовиться у повідомленні на сайті «Правого сектору», опублікованому у вівторок, 28 квітня.

«Сьогодні, 28 квітня, за кілометр від в’їзду на базу армійці, як з’ясувалося, з 25-ї бригади, розбили блокпост. Особовий склад військовослужбовців у кількості до 25 осіб, озброєних та укомплектованих боєкомплектами. Присутня бронетехніка, її озброєння направлене прямо на базу «Правого сектору». З протилежного боку під’їзду до бази такий самий блокпост, розгорнута 95-та бригада армійців. Ось так наша влада бореться із Добровольцями?», – зазначають у «Правому секторі».

В Міністерстві оборони наразі заяву «Правого сектору» не коментували.

10 квітня добровольчий український корпус «Правого сектору» заявив про відведення бійців від лінії зіткнення у зоні АТО у зв’язку із підготовкою до входження підрозділів у Збройні сили України.

3 квітня радник президента Юрій Бірюков заявив, що бійці добровольчого корпусу «Правий сектор» переходять на службу за контрактом до 79-ї окремої аеромобільної бригади, що входить до складу Збройних сил України. У «Правому секторі» тоді заявили, що йдеться про кількох бійців.

Джерело

peredplata