Буде наступ: Москаль пояснив, навіщо терористам треба Артемівськ і Попасна

Буде наступ: Москаль пояснив, навіщо терористам треба Артемівськ і Попасна Бойовики будуть розширювати контрольовані території.

Російські бойовики планують захопити ще значну територію Луганської і Донецької областей, після чого Росія визнає “ЛНР” і “ДНР”.

Такими даними поділився голова Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль, повідомляють Патріоти України з посиланням на Лівий берег.

На його думку, не можна недооцінювати бойовиків. “Ми далі вважаємо їх дурниками та наркоманами, а вони створили Міністерство держбезпеки, де більшість становлять офіцери ФСБ. І це МДБ виконує функції розвідки, контррозвідки. Вони працюють, а ми їх усіх “недоумкуватими козачками” вважаємо. Там господарює Росія, а Плотницький (“глава ЛНР”, – ред.) нічого не вирішує. Він може дорогу полагодити, а всі основні рішення ухвалюють у Ростові-на-Дону. І офіцери Генштабу РФ із Ростова не поїхали. Отже, вони досі там і планують уже нові операції.

За тією інформацією, що я маю, Росія визнає ЛНР і ДНР. Але не в цих “кордонах”. Тобто вони мають плани відрубати в нас іще шматок Донецької та Луганської областей. От після цього вони їх і визнають”, – сказав Геннадій Москаль.

За його інформацією, сепаратистам потрібен вихід до моря через Маріуполь. “А на півночі їм потрібні Б. Це ж усе один плацдарм. Беруть Артемівськ – позбавляють Україну солі, а Попасна – це останній великий залізничний вузол на Луганщині, який залишається під Україною”, – пояснив Москаль.
Джерело: http://patrioty.org.ua/bude-nastup-moskal-poyasniv-navishho-teroristam-treba-artemivsk-i-popasna/

peredplata