Корупція процвітає на Донбасі – Москаль

Корупція процвітає на Донбасі - МоскальЯк мене вже дістала корупція наших силовиків! Вчора знову затримав фури на передній лінії вогню – в селищі Родина.

Поїхав туди без попередження й застав 11 вантажівок, які готувалися переїхати в так звану ЛНР. Везли туди спиртне, тютюн, продукти й навіть котячий корм. Водії почали розбігатися як зайці, але кількох спіймали.

І знаєте, що найбільше обурює? Що в торгову точку в селищі блокпости продукти не пропускають, у школі дітей не годують, бо поставщики через жорсткий контроль не можуть провезти сюди харчі, зате біля школи стоять фури з десятками тонн продуктів для окупованих територій! Які на зворотному шляху запросто можуть провезти терористів із боєприпасами.

У 1995 році озброєні до зубів бойовики безперешкодно пробралися в Будьоновськ, захопили лікарню, де загинули десятки людей, тільки завдяки продажності російських правоохоронців. У нас із цього не роблять висновків. Окремі наші силовики, як тільки бачать гроші, дуже швидко забувають, хто стріляє в їхніх бойових товаришів… Ну, нічого – я вас дотисну, не на того напали!
Подробиці на відео. Інтелігентним краще не дивитися.

peredplata