“Зайдете в Мариуполь, мы уложим сто тысяч ваших военных”, – Керрі шокував Путіна заявою

“Зайдете в Мариуполь, мы уложим сто тысяч ваших военных”, – Керрі шокував Путіна заявоюВідомий російський фінансист розповів цікаві подробиці розмови між російським лідером та Джоном Керрі. Під час зустрічі державного секретаря США Джона Керрі з російським президентом Володимиром Путіним останній програв і осоромився перед Сполученими Штатами. Про це посилаючись на джерело в ФСБ пише у своїй статті на Обозревателе російський фінансист і інвестбанкір Слава Рабінович, передають Патріоти України. Рабінович зазначив, що знайомий силовик поділився відомими йому даними про зустріч двох лідерів. Зокрема повідомляється, що Путіну передали про небажання американського президента Барака Обами вести з ним діалог. “Хто повинен зустрічатися з Путіним, на цьому рівні? Обама, за протоколом. Керрі повинен зустрічатися з Лавровим (міністром закордонних справ РФ Сергієм Лавровим. – ред.). Але послати цього Керрі подалі Путін не міг. Знаєш, чому? Тому що Путіну передали, що Обама з ним більше не розмовляє, але бажає передати йому останнє американське попередження, незабаром після Дня Перемоги.

Мабуть, на їхню думку, ризик російського військового вторгнення зашкалив, і США почали діяти. Сказали – Обама не розмовляє, будеш зустрічатися з Керрі. Краще зустрітися, менше лайна з’їси. А не зустрінешся – більше лайна з’їси. Ось така арифметика “, – пише Рабінович. За даними джерела російського економіста, на зустрічі Керрі також залишався категоричним.

“Керрі сказав:” Ми залишаємо Крим за дужками. Не тому, що ми про нього забули – про Крим вам буде нагадувати Меркель (канцлер Німеччини Ангела Меркель. – ред.), яка називає анексію анексією. З Кримом будемо розбиратися потім. Зараз про Схід. Так от, містер Путін, забудьте таке слово – “Маріуполь”. Увійдете туди – там будуть деякі окремі американські військові. Буде атака на них – буде прецедент – вперше, за всю історію, російські військові будуть атакувати американських військових. Ми укладемо в труну сто тисяч ваших солдатів і офіцерів, поставимо України новітню летальну зброю, введемо найжорсткіші санкції і відключимо SWIFT. І на цей раз я не жартую. Ми зробимо це “, – розповів Рабінович.

Його джерело також підкреслило, що невдовзі після зустрічі Керрі і Путіна пішли розмови про закриття проекту “Новоросія”. “Після цього, як ти бачив, було оголошено, що проект” Новоросія “закривається. Як пункт прийому старої скляної тари на переоблік”, – цитує Рабинович силовика. Останній також повідомив фінансисту, що на тій зустрічі Путін нібито отримав від Керрі подарунок, який був переданий Путіну Обамою.

“Це була якась коробка. Хрін знає, що в цій коробці – ми цього не знаємо. Напевно, знає ФСО, або хтось із ФСО, але ми в ФСБ цього не знаємо. Можна тільки лише гадати, що в цій коробці “, – резюмував силовик. Помічник держсекретаря США з питань Європи та Євразії Вікторія Нуланд на прес-конференції в Києві заявила, що президент Росії Володимир Путін під час візиту з держсекретарем США Джоном Керрі в Сочі запевнив у тому, що хоче виконання Мінських домовленостей.
Джерело: http://patrioty.org.ua/zaydete-v-mariupol-myi-ulozhim-sto-tyisyach-vashih-voennyih-kerri-shokuvav-putina-zayavoyu/

peredplata