“Мені огидно, що Львовом ходять ті гниди”: львів’янка викрила сім’ю сепаратистів (фото)

“Мені огидно, що Львовом ходять ті гниди”: львів’янка викрила сім’ю сепаратистів (фото)Львів`янка Оксана Льода написала у Фейсбук про переселенку із Донецька, яка оселилась у Львові. Дівчина опублікувала в мережі світлини донецької пані із георгіївськими стрічками на фоні прапорів \”ДНР\”.

Про це повідомляє Press-Ценр, передає Корупція.Інфо

\”Нещодавно я працювала для фотосесії молодої дівчини-фотографа з Донецька. Ну так, трохи самовпевнена, ну ЗВІДТИ. А сьогодні я заглибилася в її стрічку у ВК і обімліла! – написала Оксана Льода. – Люди, перш ніж скористатися послугами Юлії Федорової, візьміть до уваги такий дрібний факт. Кидаю фото\”.

\”Мені огидно від того, що у Львові десь пересуваються ті гниди, які підтримали війну та «Рускій мір»! Я не проти переселенців та біженців, навпаки – хто знає мене особисто, той в курсі, що я опікуюсь сім`ями зі сходу. Але тільки тими, хто обрав Україну! Хочу, щоб ці «морди» знала кожна львівська собака! Нема чого ховатися за 1500 км від того, чого ВИ так прагнули, поки МИ розгрібаємо те, що ВИ наробили!!\”, – написала емоціний пост інша львів`янка Galchonok Zvir.

“Мені огидно, що Львовом ходять ті гниди”: львів’янка викрила сім’ю сепаратистів (фото)

peredplata