Захарченка збираються прибрати, — \”Інформаційний опір\”

Захарченка збираються прибрати, — "Інформаційний опір"

Раптові мітинги на окупованій території Донбасу були не стихійними, а змодельованими в Москві.

Про це йдеться в аналітичному матеріалі групи \”Інформаційний опір\”.

Захарченко звинуватив в організації мітингів не \”хунту\”, не \”карателів\”, не \”держдеп/ЦРУ\”, а невідомі \”недружні ДНР сили\”.

Аналітики \”Інформаційного опору\” зауважують, що терористи не перший і не другий раз ведуть обстріл сил АТО з житлових кварталів міст – це відбувалося завжди, і триває вже більше року. Але жодного разу місцеві жителі чомусь не дозволяли собі такого неповаги до \”законно обраного керівництва ДНР\”.

Звинувачення Захарченко в адресу \”недружніх сил\” дозволяють припустити, що ці сили знаходяться безпосередньо в \”ДНР\”, а керують ними з Москви,
— йдеться в матеріалі.

На думку аналітиків, ситуація з масовим розкраданням гуманітарки, диктаторський стиль правління, репресії проти своїх, нездатність вирішити соціально-економічні проблеми в \”ДНР\” роблять відхід Захарченко все більш невідворотним. До того, у нього є маленька слабкість – пристрасть до алкоголю, що зменшує керованість лідера \”ДНР\”.

Також аналітики зауважують, що Москва уже надсилає жителям Донбасу чіткі сигнали: \”будете жити з фашистами в одному будинку\”, \”Росія вам нічого не обіцяла\”, \”ви – інструмент для досягнення зовнішньополітичних цілей\”. А таке замороження конфлікту означає зміщення пріоритетів з військової на політично-економічну сферу, що, насамперед, передбачає \”обнулення\” керівництва \”ДНР\”.

\”Мітинги в Донецьку були першим дзвіночком для Захарченко, про те, що пора гострити милиці на вихід\”, — констатували аналітики.

Як відомо, стан здоров\’я ватажка донецьких терористів Олександра Захарченко погіршується, але він боїться лікуватися в Росії.

peredplata