Моторола підвішував за ноги трупи кіборгів та мастив фосфором – Мочанов

Моторола підвішував за ноги трупи кіборгів та мастив фосфором - Мочанов   Волонтер і політик Олексій Мочанов розповів про чергові звірства одного з лідером терористів Арсенія Петрова, більш відомого за прізвиськом \”Моторола\”. Про це повідомляють Лица.

\”Коли ми були в терміналі, він брав труп (спочатку ми думали, що нашого бійця, але зараз не виключаю, що це був їхній) підвішував за ногу і мастив фосфором, щоб той світився в темряві\”, – говорить він.

Мочанов зазначив, що \”Моторола\” відрізнявся особливою жорстокістю.

\”\”Хотабич\” забирає офіцера, який загинув на тій стороні. Привозять його до Дніпропетровська, розкривають, а він порожній усередині, всі органи зняли на продаж. Ось ми з ким воюємо\”, – розповів Мочанов.

Волонтер розповів, що президент Петро Порошенко за його заслуги перед військовими, вручив орден.

\”У мене Орден Богдана Хмельницького III ступеня – бойовий. Я підозрюю, Петро Олексійович вирішив вручити мені нагороду, щоб я заткнувся. Але я ще при нагородженні сказав, що хотів би перетнутися з ним і поговорити\”, – повідомляє він.

Нагадаємо, що правозахисна міжнародна компанія Amnesty International підтверджувала убивства лідера терористів. Відомо, що він убив пострілом в голову бійця АТО Ігоря Брановицького. Більше того, Моторола на камеру сам зізнався у скоєному і міжнародна організація вимагає розслідування його злочинів.

My Webpage

peredplata