Чому бойовики пішли в наступ: радіоперехоплення

Чому бойовики пішли в наступ: радіоперехопленняТерористи підвищили бойову активність на сході України, щоб зірвати створення мережі логістичних центрів уздовж лінії розмежування.
Таку версію висунув голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

\”З перехоплень ясно, що кремлівським кураторам терористів ідея центрів не припала до вподоби з ряду причин. За наявною інформацією \”куратори\” вже прибули на окуповану територію для \”вирішення питання\”, — написав Тука на своїй сторінці у Facebook.

Як відомо, в Донецькій та Луганській області планують створити мережу торгових точок для жителів окупованих територій. Там люди зможуть придбати продовольчі товари і товари першої необхідності. Також логістичні центри будуть обладнані мобільними засобами банківського обслуговування для здійснення соціальних виплат.

Нагадаємо, вночі 10 серпня бойовики почали атаку на українські позиції в районі Волновахи. Українські військові проводять зачистку території поблизу Старогнатівки від бойовиків. Внаслідок боїв у цьому районі загинуло четверо українських бійців — один із 72-ї бригади та троє з ДУК \”Правий сектор\”. Великих втрат зазнали й терористи, частково — через власну артилерію.
Джерело: Телеканал новин \”24\”

peredplata