Юрій Бутусов пояснив, що принесе Україні переворот в «ДНР»

Юрій Бутусов пояснив, що принесе Україні переворот в «ДНР»Переворот, який напередодні ввечері стався в самопроголошеній «ДНР» означає те, що президент Росії Володимир Путіна відмовився від продовження військового захоплення України. До того ж такі дії дають нові можливості нашій державі.

Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив відомий журналіст Юрій Бутусов, зазначають Патріоти України.

“Россия не собирается осуществлять военное вторжение в другие регионы Украины. Иначе они бы не давили местных лидеров, а наоборот, раскручивали, как это происходило в марте-июле 2014-го. теперь каждый идиот, который раскручивал “ХНР”, “ДнепрНР”, “ОНР” может увидеть, что Россия захватила нашу землю не для того, чтобы отдать власть бандитам, а чтобы отдать власть своим спецслужбам. Украина для них – колония”, – пояснює Бутусов.

Журналіст також підкреслив: “Проект дальнейшей экспансии РФ далее в Украину окончательно закрыт. Путин делает оккупированные территории более управляемыми”.

За його словами, Путін показав таким чином, що терористи для нього є “пушечным мясом”, що призведе до подальшого розброду і зростання невдоволення в рядах сепаратистів і найманцем. Бутусов вважає, що своїми діями Москва почала будувати систему жорсткого підпорядкування Донбасу Кремлю, як це раніше було зроблено в Південній Осетії, Абхазії, Придністров’ї.

“Это хорошо, потому что управляемая из Москвы система будет такой же несамостоятельной, коррумпированной и преступной, как и ее прототипы”, – зазначає журналіст. “Ликвидация и устранение самостоятельных командиров и лидеров боевиков для нас весьма выгодна, потому что самостоятельно мыслящие полевые командиры создавали наиболее боеспособные подразделения. Такие операции Кремля надо приветствовать”, – підсумував Бутусов, додавши, що Україна може використовувати сформовану ситуацію у власних інтересах.

Тим більше такі нові можливості важливі в умовах, коли держава ще не готова до звільнення Донбасу та Криму.
Джерело: http://patrioty.org.ua/yuriy-butusov-poyasniv-shho-prinese-ukrayini-perevorot-v-dnr/

peredplata