У Донецькій області військовий застрелив двох побратимів

Учора під Волновахою в Донецькій області військовослужбовець застрелив двох товаришів по службі і спробував сховатися. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці журналіст Олександр Рудоманов.

«Вчора, під Волновахою, в результаті особистого конфлікту мобілізований 72-ї бригади застрелив двох інших військовослужбовців 72-ї бригади і втік зі зброєю. Військовослужбовець затриманий в лісопосадці. Ведеться слідство», – написав він.

Прес-служба Донецької обласної прокуратури розкрила деталі цієї трагічної події.

6 вересня в одному з будинків, де розміщувалися ВСУ були знайдені трупи двох чоловіків з численними вогнепальними пораненнями. Виявилося, що застрелені – два розвідники 72 бригади ЗСУ. Обидва 1993 року народження.

«Встановлено, що між трьома військовослужбовцями ЗСУ виник конфлікт, в результаті якого один з чоловіків 1987 року народження з автомата Калашникова розстріляв двох своїх побратимів. Постраждалі отримали травми, несумісні з життям. Правопорушник з місця злочину зник, проте через деякий час його місце знаходження вдалося встановити», – йдеться в повідомленні прокуратури.

На даний момент вбивця затриманий. Вирішується питання про повідомленні йому підозри у скоєнні умисного вбивства двох або більше осіб, а також обрання запобіжного заходу. Справу буде передано до військової прокуратури.

peredplata