Стрєлков розповів про зарплату російських найманців у Сирії

Стрєлков розповів про зарплату російських найманців у Сирії Екс-ватажок слов’янських терористів повідомив, що на випадок смерті найманці можуть розраховувати на страховку у розмірі 3 млн.рублів.

Російські найманці їдуть до Сирії цілими бригадами через гостру потребу в грошах. Про це розповів екс-ватажок терористів самопроголошеної “ДНР” Ігор Гіркін (Стрєлков) в інтерв’ю радіостанції “Говорить Москва”, повідомляють Патріоти України.

“Я повинен підтвердити те, що особи, які брали участь у бойових діях на території Донецька і Луганська, в якійсь кількості опинилися на території Сирії. Це дійсно так. Але говорити про те, що це добровольці, я б, напевно, остерігся. Напевно, тому, що з Донецька і Луганська частково відправили до Сирії приватні військові компанії, які були там сформовані. Тобто, грубо кажучи, найманців”, – пояснив Стрєлков.

У той же час він повідомив, чому росіяни готові воювати в Сирії: “Приваблює, по-перше, воювати на державному забезпеченні, хоча б тому що, якщо ополченець-військовослужбовець народної міліції на рядових і сержантських посадах отримує зарплату в 15 тис. рублів російських (в еквіваленті або прямо), то для приватних військових компаній установлені, я чув різні цифри, від 150 до 200 тис. рублів на місяць плюс тримільйонна страховка на випадок смерті”.

Стрєлков також заявив, що він не поїде до Сирії, оскільки йому це нецікаво.
Джерело: http://patrioty.org.ua/stryelkov-rozpoviv-pro-zarplatu-rosiyskih-naymantsiv-u-siriyi/

peredplata