Ярош про Ахметова: ця тварина винна в смертях тисяч українців

Ярош про Ахметова: ця тварина винна в смертях тисяч українцівЯкщо влада не покарає олігарха і його соратників, то цим питанням знову, як і взимку 2014 року, займеться народ, обіцяє лідер \”Правого сектора\”.
Діюча українська влада повинна терміново притягнути до відповідальності олігарха Рината Ахметова, інакше це може привести до нових народних хвилювань, рахує народний депутат, лідер політичної партії \”Правий сектор\” Дмитро Ярош.
\”Йде війна з Росією. Ахметов – один із стовпів поваленого злочинного режиму Януковича і розпалювач цієї війни. Ця тварина вже винувато в смертях тисяч українців. Влада ж України ніяк не реагує на ці факти, ігноруючи ворожу діяльність цього олігарха і йому подібних. істот. Мабуть, на це у неї є свої причини. Українські добровольці ж думають і діють інакше\”, – написав Ярош на своїй сторінці в Facebook. Він також обіцяє виграти війну \”усіма доступними методами і засобами\”.
\”І якщо для Перемоги належить встановити повну блокаду окупованих територій, ми це зробимо. Тому що на війні не може бути сантиментів, чистоплюйства і колабораціонізму. Вони закінчуються великою кров\’ю – нашій, а не ворожою\”, – додав нардеп. Крім того, Дмитро Ярош порадив президентові, генпрокуророві \”і іншим уповноваженим народом чиновникам терміново вирішити питання з покаранням злочинців : ахметовых, добкиных, вилкулов, киваловых, кернесов і інших\”.
\”Тому що якщо цього не зробить існуюча влада, то цим питанням знову, як і взимку 2014 року, займеться народ. А українські добровольці будуть в авангарді цього законного процесу. Тільки після цих подій навряд чи хтось вас вважатиме легітимною українською владою\”. – резюмував він.
http://rian.com.ua/

peredplata