\”Трамп погодився, що з РФ необхідно розмовляти тільки з позиції сили\”, – генсек НАТО

"Трамп погодився, що з РФ необхідно розмовляти тільки з позиції сили", - генсек НАТОАдміністрація президента США Дональда Трампа згодна з думкою Північноатлантичного альянсу про те, що діалог з Росією, яка продовжує свою агресивну політику проти України, необхідно вести з позиції сили. Про це в Брюсселі заявив генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг, передають Патріоти України.

Так, за його словами, під час телефонної розмови з Трампом і главою Пентагону Джеймсом Меттісом вони підтвердили відданість США Альянсу і трансатлантичним зв\’язкам. \”Ми не хочемо протистояння, ми не хочемо нової холодної війни, так що ми тримаємо відкритими канали для політичного діалогу з Росією.

Повідомлення від нової адміністрації США полягає в тому, що вони теж хочуть діалогу з Росією, але з позиції сили, і я думаю, що це точно таке ж послання, яке ми передаємо від усього Альянсу і про яке домовилися в Варшаві на саміті\”, – заявив генсек.

У зв\’язку з цим він додав, що з нетерпінням чекає початку роботи з адміністрацією Трампа, спрямованої на реалізацію цього послання.

peredplata