Пам\”яті Героя

Пам"яті Героя13 жовтня минає третій рік як загинув Побережник Сергій Анатолійович – назавжди залившись молодим у пам’яті рідних та друзів.
Маючи гарну сім’ю, хорошу роботу, безліч друзів Він не залишився осторонь жахливих подій у державі та поїхав боронити рідну землю.
Сергій був справжнім Героєм ще за життя – завжди намагався приймати рішення по справедливості, вирізнявся принциповістю та людяністю, завжди приходив на допомогу саме тоді, коли цього потребували рідні та друзі, завжди точно знав, чого прагне. І лише завдяки своїм моральним якостям, своїй працьовитості, наполегливості та цілеспрямованості, Сергій досяг багатьох вершин у професійному та особистому житті незважаючи на свій молодий вік..
Йому було всього 32… Зі слізьми на очах схиляємо голови перед Його могилою та світлою пам’яттю.
Нехай сьогодні Сергія згадають усі, хто його знав.
Царство Небесне твоїй душі, Сергію..

Побере́жник Сергі́й Анато́лійович
працював начальником відділу персоналу Чернівецької митниці Міндоходів. У серпні 2014-го був мобілізований, 13 жовтня 2014 року загинув в селі Трьохізбенка при виконанні бойового завдання внаслідок вибухової травми — військовики 24-ї бригади натрапили на встановлені диверсійно-розвідувальними групами розтяжки з гранатами.

peredplata