Ні дня без жертв, ні дня без смертей! Загинула народний Герой України Аміна Окуєва!

Ні дня без жертв, ні дня без смертей! Загинула народний Герой України Аміна Окуєва!

На залізничному переїзді біля селища Глеваха, що під Києвом, диверсанти розстріляли авто, у якому їхала Аміна Окуєва та її чоловік Адам Осмаєв. Аміна Окуєва загинула, Адам Осмаєв отримав поранення.
Її автомобіль був обстріляний з кущів на залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської Області. В результаті отриманих поранень Аміна загинула. Адам Осмаєв отримав поранення, але такі, що не загрожують його життю, поранення в ногу – повідомив товариш Аміни Окуєвої і Адама Осмаєва Дмитро Булатов.
СБУ, МВС щодня демонструють суспільству і світу свою повну немічність упереджувати і запобігати терористичним актам, замахам на життя кращих людей України.
Довідка: Народилася 5 червня 1983 року в Одесі; разом із родиною мешкала у Москві та Грозному. До України повернулася 2003 року через Другу чеченську війну, вступила до Одеського медичного університету, який закінчила за спеціалізацією загальна хірургія.
З початком Євромайдану вступила до Самооборони, де була лікарем 8-ої Афганської сотні. З початком війни на сході України, у липні 2014 року, вступила до лав батальйону «Київ-2», куди була записана фельдшером, проте за словами самої Аміни Окуєвої медициною займалася мало. Брала участь в обороні Дебальцевого а потім у створенні Міжнародного миротворчого батальйону імені Джохара Дудаєва, служила прес-офіцером батальйону, домагалася надання батальйону офіційного статусу від МВС.
Аміна нагорогджена орденом \”Народний Герой України\”.

Ростислав Демчук

peredplata