Війна забирає кращих

Війна забирає кращихЗ початку січня сили АТО втратили вже дев’ять осіб загиблими внаслідок бойових дій і підривів (разом із добровольцями).

Війна забирає кращих

Зупинись, не гортай сторінку кілька секунд. Цієї ночі, під Авдіївкою, загинув наш Побратим – друг Спікер. Надзвичайно ерудований, розумний, кмітливий і неймовірно рішучий боєць і керівник Правого Сектора. Завжди веселий і усміхнений… Спікер умів підбадьорити нас влучним жартом, особливо тоді, коли на нас чекали потужні, і вкрай незручні випробування. Спочивай з миром, Друже. Добровольчий Український Корпус Правого Сектора несе втрати на Сході України.
Земляче! Українцю! Читаючи ці строчки, просто пам\’ятай про дні Наших Визвольних Змагань! Пам\’ятай, що ти живий! Пам\’ятай друга Спікера і десятки тисяч українських Вояків, які впали боронячи Україну в черговій, Московсько-Українській війні. Тож, борони Україну саме так, і саме там – де ТИ вважаєш за потрібне. Але бийся! Змагай за Україну, як змагав Друг Спікер. …Адже, ПЛАЧ НЕ ДАВ СВОБОДИ ЩЕ НІКОМУ, а хто борець – ТОЙ ЗДОБУВАЄ СВІТ!

Війна забирає кращих

Стало відоме ім’я ще одного добровольця, який загинув у зоні АТО біля Авдіївки внаслідок важких поранень, отриманих 16 січня.

Це боєць ДУК “Правий сектор” Михайло Сергійович Дімітров, друг Гайдамака.

Як передає “Новинарня“, про смерть добровольця повідомила прес-служба “ПС”.

Волонтер Володимир Голоднюк розповів, що Дімітров помер від ран 17 січня.

Він народився 26 жовтня 1983 року, жив у місті Сміла на Черкащині.

Із його “Фейсбуку” видно, що в районі Авдіївки Михайло разом із підрозділом ДУК “ПС” Санта” перебував ще з літа.

peredplata