У мережі розповіли про інцидент між водієм автобуса та співробітником СБУ через українську мову

У мережі розповіли про інцидент між водієм автобуса та співробітником СБУ через українську мову У мережі обурені поведінкою водія автобуса \”Маріуполь-Святогірськ\”, який назвав українську мову \”козячою\”. Про цей інцидент на своїй сторінці в Facebook розповів користувач Alex Afonin.

\”Козяча мова\” – саме так назвав українську мову водій автобуса \”Маріуполь-Святогірськ\” Пономарьов Олександр. Як він заявив: в його автобусі \”повинна звучати єдино нормальна мова – російська\”, він не розуміє \”козячої мови\”. Начебто і проїхали, якби не одне АЛЕ! В автобусі їхав співробітник СБУ (багато хто взагалі здивувалися, що вони можуть їздити в простих смердючих автобусах). Підійшовши до водія, він спокійно сказав, що очікує його в понеділок (12 березня, – прим. \”Апострофа\”) в Маріуполі в будівлі СБУ … з речами (переписав його дані, взяв номер телефону). А потім додав: \”Ти тільки довези нас до пункту призначення, тому що ще обос ** шся прямо тут\”. Уявляєте, як у Пономарьова пройдуть 8 березня і всі вихідні\”, – написав він. Користувачі відразу стали коментувати нахабну поведінку водія.\”Старий ко***, тепер будеш вчитися людської мові в своїй камері\”, \”Є все-таки і люди серед СБУ!\”, \”Треба надрукувати великий тираж плакатів і наклейок: \”Прикуси свого язика, коли ляпаєш гидоту на МОВУ. Тебе чують, де треба!\” І активно поширити по всій Україні\”, – пишуть вони.
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2018/03/09/286977-merezhi-rozpovily-incydent-mizh-vodiyem-avtobusa-spivrobitnykom-sbu

peredplata