Нікого в «ДНР» – «ЛНР» ви не перевиховаєте. Треба зводити стіну, відокремитися від цієї чортової ракової пухлини, – Суворов

Нікого в «ДНР» - «ЛНР» ви не перевиховаєте. Треба зводити стіну, відокремитися від цієї чортової ракової пухлини, - СуворовЖителі терористичних «ДНР-ЛНР» відрізняються від основного населення України на генетичному рівні. Перевиховати їх або навчити думати практично неможливо, тому від окупованого регіону необхідно відгородитися суцільною стіною.

Таку думку висловив в ЗМІ колишній радянський розвідник, публіцист та історик Віктор Суворов.

Суворов вважає, що через те, що протягом останніх 100 років на території колишнього СРСР йшов «негативний відбір» населення, це призвело сьогодні до ментальної катастрофи як у Росії, так і в окремих районах східної України.

«Справа в генетиці, точніше, в негативному відборі. У тій же Північній Кореї змінилося вже три покоління вождів, йшов негативний відбір, наверх пробивалися нікчеми, а все позитивне висилали в табори, в\’язниці, розстрільні підвали. Через це сито пройшли кілька поколінь. Те ж саме відбувалося на території колишньої Російської імперії. Перша світова, громадянська війна, революція 1917-го. Ті, хто не прийняв революцію, або загинули, або емігрували. У підсумку перше покоління СРСР – це діти тих, хто воював за більшовиків, або сидів, підібгавши хвіст. Після – Друга світова, де сама героїчна і активна частина народу загинула на фронтах, потрапила в полон, знову емігрувала, згинула в таборах. Народилося нове покоління – вже від тих, хто ніколи не виступав проти. Негативне відсіювання триває майже 100 років. Рівно те ж саме, якщо не гірше, відбувалося і в Україні. Гниди, які зараз, в умовах війни, продовжують красти і будувати корупційні схеми – це нащадки тих, хто пройшов негативний відбір. Їх батьки та діди вели себе так само в 1941-му і 1917-му. Це страшно і моторошно. Але мені приємно усвідомлювати, що скільки б Україну не пропускали через сито негативного відбору, до кінця не просіяли: залишилися ті, хто дав нові сходи – перший і другий Майдан», – зазначив Суворов.

Тому, на його думку, необхідно відгородиться від сепаратистських елементів, що роздуває полум\’я війни в країні.

«Тільки стіна! Нікого в «ДНР» і «ЛНР» ви не перевиховаєте. Є речі, закладені генетично. Якщо люди так легко пішли на так званий референдум про так звану незалежність Донецької і Луганської областей, значить, стіну треба зводити вже сьогодні і відокремитися від цієї чортової ракової пухлини», – заявив Суворов.

На думку історика, Україна зможе обійтися без окупованій бойовиками частини Донецької і Луганської областей. Це стало видно за останні роки, коли тривали активні бойові дії на Донбасі.

«За останні роки вже всі зрозуміли: Донбас не годує, а жене порожняк. Ви проживете і без нього, він вам не потрібен. Ті, хто за Україну, повинен зібрати речі, виїхати з «ДНР» і «ЛНР» назавжди, почати нове життя на мирних територіях», – сказав Суворов.

peredplata